Draisma Dynamo gaat in dubbelweekend voor koppositie

Draisma Dynamo gaat in dubbelweekend voor koppositie

De heren van Draisma Dynamo gaan dit weekend extra gemotiveerd van start. De ploeg van trainer Redbad Strikwerda kan namelijk in twee dagen tijd van plek vier naar plek één stijgen. De Apeldoornse ploeg komt zowel zaterdag als zondag in actie en kan als er in beide wedstrijden geen set wordt verloren, zondag de nieuwe koploper van de eredivisie zijn.

In de eerste speelronde van seizoen 2019/2020, op 12 oktober, ging Draisma Dynamo vol ambitie op bezoek bij promovendus RECO ZVH. Maar na iets meer dan een set gespeeld te hebben in Zevenhuizen, moest de wedstrijd gestaakt worden.

Dat moest wel omdat de vloer te glad werd en verder spelen daardoor te gevaarlijk werd voor de spelers. Op het scorebord stond er toen al een gewonnen eerste set met 15-25 voor Dynamo en bij een stand van 5-9 in set twee zal de wedstrijd zondag worden voortgezet in Zevenhuizen.

Maar eerst komt de Apeldoornse ploeg zaterdagavond in eigen huis in actie. Draisma Dynamo ontvangt dan in Omnisport de hekkensluiter van de eredivisie, VoCASA. 

De ploeg van Strikwerda zal er vol ingaan, want ze weten dat ze koploper kunnen worden. Dat hebben ze volledig in eigen hand. Als ze in beide wedstrijden geen set laten liggen, staan ze zondag bovenaan de ranglijst.

Programma eredivisie heren:

Zaterdag:
Draisma Dynamo - VoCASA
RECO ZVH - SV Land Taurus
Advisie/SSS - Sliedrecht Sport
Zaanstad - Active Living Orion

Zondag:
RECO ZVH - Draisma Dynamo
Talentteam Papendal/Arnhem - Samen.Lycurgus 

Foto: Wout van Zoeren

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×