Eredivisie Dames

Drie Limburgse teams tegen elkaar in degradatiepoule

Het gaat een enorm spannende strijd worden in de degradatiepoule bij de dames. Spektakel gegarandeerd, want drie Limburgse clubs gaan alles geven om zich te handhaven in de eredivisie. Veel derby's de komende tijd in het zuiden tussen Flynth FAST, Nering Bögel Weert en Peelpush. Wie degradeert er naar de topdivisie?

De degradatiepoule van de eredivisie dames is een Limburgs onderonsje geworden, met een Brabants tintje bij Flynth FAST. Het als zevende geëindigde Flynth FAST treft Peelpush (negende) en Nering Bögel Weert (tiende).

Door de eindrangschikking van de reguliere competitie begint FAST aan de degradatiepoule met twee bonuspunten. Peelpush start met een punt. Hekkensluiter Weert is nog puntloos. Alle teams spelen vier wedstrijd, twee keer uit en twee keer thuis.

De Limburgse strijd start vanavond in Weert. Nering Bögel VC Weert staat om 19.30 uur tegenover Peelpush, een mooie streekderby in sporthal Aan de Bron. De inzet is duidelijk, wie begint er sterk in de degradatiepoule en de 'Limburgse titelstrijd'.


Foto: Johan Horst

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×