Droomafscheid Van Wezel of een grote Apeldoornse stunt?

Droomafscheid Van Wezel of een grote Apeldoornse stunt?

Ook bij de dames gaat de strijd om de landstitel starten. In Sliedrecht staan vanavond regerend landskampioen Sliedrecht Sport en Coolen-Alterno tegenover elkaar. Wie pakt de eerste voorsprong in de best-of-five serie? Komt er een droomafscheid voor Sliedrecht Sport trainer Matt van Wezel of gaat de Apeldoornse ploeg voor een sensatie zorgen?

Toen begin januari bekend werd dat Matt van Wezel na dit seizoen afscheid neemt bij Sliedrecht Sport, zei hij meteen dat hij dat met een hoofdprijs wilde doen. Nu hoopt hij op een nog mooier afscheid, want de dubbel lonkt. De beker werd op 18 februari al gewonnen, het prolongeren van de landstitel zou een geweldig afscheid betekenen voor de toekomstig bondscoach van Noorwegen.

Maar dan moet de regerend landskampioen uit Zuid-Holland wel afrekenen met Coolen-Alterno, de ploeg die dit seizoen steeds sterker werd en als team enorm groeide. Het kan een spannende strijd worden om de titel, want de Apeldoornse ploeg liet de laatste weken zien in topvorm te verkeren. Pieken op het juiste moment, de ploeg van trainer Ali Moghaddasian lijkt dat in de vingers te hebben.

In de spannende strijd om de tweede plek in de kampioenspoule deed Alterno het op de cruciale momenten. Eerst op 15 april, toen werd er in eigen huis met maar liefst 3-0 gewonnen van Sliedrecht Sport. De regerend kampioen zal dus zeker gewaarschuwd zijn.

Daarna moest Alterno in en van Sneek winnen om zich te plaatsen voor de play-offs tegen Sliedrecht. Dat deden de Apeldoornse dames op indrukwekkende wijze door met 0-3 te winnen in het hol van de leeuw. Dat zal de ploeg vanavond willen herhalen in De Basis in Sliedrecht.

De wedstrijd is vanavond om 19.30 uur live te volgen via de livestream.

Programma play-offs dames:

Best-of-five serie

25-04-2018: 19.30 uur Sliedrecht Sport - Coolen-Alterno

28-04-2018: 19.30 uur Coolen-Alterno - Sliedrecht Sport

05-05-2018: 17.00 uur Sliedrecht Sport - Coolen-Alterno

09-05-2018: Coolen-Alterno - Sliedrecht Sport (tijd nog te bepalen)

12-05-2018: Sliedrecht Sport - Coolen-Alterno (tijd nog te bepalen)

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×