Etske Wychgel is dé volleybalvrijwilligster van 2018!

Etske Wychgel is dé volleybalvrijwilligster van 2018!

De 68-jarige Etske Wychgel, vrijwilligster van volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek, is dé ‘Volleybalvrijwilliger van het jaar 2018’

Etske uit Etten-Leur streed met twee andere kandidaten om de titel via Facebook. Een grote verkiezingscampagne was het gevolg. Etske won de verkiezing met 320 stemmen tegenover 120 en 80 stemmen. Woensdag 9 mei is Etske Wychgel in het zonnetje gezet! Etske is sinds 1985 betrokken bij volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek. Ze is gestart als spelverdeelster en is nu actief trainster van dames 1.

Bij binnenkomst werd Etske al onthaald door een erehaag van (oud-)leden. Ruud Bergwerff (hoofdbestuur, Nevobo) had een mooie speech over Etske’s volleybal “loopbaan “ en haar inzet bij Set-up. Daarna kreeg ze een mooi verwenarrangement aangeboden, zodat ze lekker kan genieten na haar harde werk. Zelf kon Etske niet stoppen met buigen en glimlachen.

Etske heet je altijd welkom, is betrokken bij haar teamleden zowel tijdens de training als privé. Etske is trainster, maar vervult ook een rol in de technische commissie. Ze luistert naar de leden, ze analyseert en komt vervolgens met een gedegen plan voor een oplossing. Etske is een betrokken en zelfstandige vrijwilliger.

Volleybalvereniging Set Up is natuurlijk trots op de onderscheiding voor ‘hun’ Etske. Rosemarie Hamelinck zegt hierover: “Als vrijwilliger zet zij zich al jaren, met passie en haar professionele blik, in voor onze vereniging. En wat zo mooi was de afgelopen dagen om te zien was de samenwerking en inzet bij alle leden, vrienden en familie die Etske een warm hart toedragen . De actie van de Nevobo verbindt en laat binnen onze kleine club zien hoe samen we één team zijn!” Bekijk de video om supervrijwilliger Etske nog beter te leren kennen.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×