In Vroomshoop gaat Eurosped er zondagmiddag alles aan doen om voor het eigen publiek de volle buit te pakken tegen Peelpush. Als dat de thuisploeg lukt, dan stijgt het mogelijk een aantal plekken op de ranglijst en gaat de ploeg steeds meer richting de top drie van de eredivisie.

De Twentse ploeg komt steeds meer in een ritme, na een wisselvallige start van het seizoen. Er kwamen wat nieuwe speelsters bij iin het team van trainer Jan Berendsen en er moest duidelijk aan elkaar gewend worden.

Maar Eurosped gaat steeds beter spelen en zal morgenmiddag in Vroomshoop weer vol voor de maximale overwinning strijden. De Amerikaanse middenspeelster Laura Beach laat de laatste weken zien dat ze een grote aanwinst is voor de Vroomshoopse ploeg en ook voor de eredivisie dames.

Eurosped kan bij een 3-0 of 3-1 overwinning op Peelpush stijgen op de ranglijst, mede afhankelijk van de overige resultaten. De ploeg uit Twente staat nu, na acht wedstrijden, op de zesde plek met 11 punten. Coolen-Alterno en Springendal Set'Up 65 staan er net boven met 13 punten.

Ook het gat met de nummer drie, Regio Zwolle Volleybal, is niet groot. Die hebben 15 punten uit negen duels. Het is dus erg spannend in de eredivisie, de ploegen zijn aan elkaar gewaagd.

Programma/uitslagen eredivisie dames:

Zaterdag 25 november:
Regio Zwolle Volleybal - Flynth FAST 3-1 (25-17, 23-25, 25-11, 25-18)

Springendal Set'Up 65 - Nering Bögel VC Weert
Sliedrecht Sport - Talent Team Papendal/Arnhem
Coolen-Alterno - VC Sneek

Zondag 26 november:
Eurosped - Peelpush

Foto: Facebook Team Eurosped

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn