De komende tijd staat de volleybalwereld even stil. Wedstrijden en trainingen gaan niet door, maar hoe blijf je dan toch fit? Verschillende Nederlandse (beach)volleyballers laten het zien!

Blijf in beweging met VolleyFit
VolleyFit bestaat uit verschillende soorten workouts: kracht, conditie en volleybal. In de vierde training laat Myrthe Schoot zien hoe je je armenspieren thuis kan blijven trainen!

Beachvolleyballen in de tuin
Alexander Brouwer pakt het professioneel aan. Hij kan niet trainen op het strand, dus bouwt hij zijn eigen tuin om tot beachvolleybalveld!

Zo kan het ook!
De speelsters van VV Utrecht MA1 hebben een manier gevonden om toch nog met elkaar te kunnen volleyballen. 10 punten voor de creativiteit!

Planken, maar dan anders
Ook Laura Dijkema, spelverdeelster van de Volleybaldames, zit niet stil. In de video van TeamNL legt ze verschillende oefeningen uit die jij thuis zou kunnen doen. Tip: kijk vooral ook even naar de bonusronde!

Ga jij de uitdaging aan?
De heren van het Nederlands Zitvolleybalteam hebben een leuke challenge bedacht. Hoe vaak kan jij de bal hooghouden?

Fit met het hele gezin
Sanne Keizer doet samen met haar kinderen een work-out in de woonkamer. Plezier gegarandeerd!

Voor de diehards
Ook de Lange Jongens op Papendal hebben een manier gevonden om de komende tijd in beweging te blijven. Waarschuwing: deze workout is voor de echte diehards!

Handig al die attributen
Een picknicktafel, een emmer en zelfs een kat. De heren van Draisma Dynamo halen alles uit de kast om de komende weken zo fit mogelijk te blijven.

Try this at home!
Matt van Wezel en Yannick van Harskamp dagen alle volleyballers uit met deze challenge! Ga jij de uitdaging aan?

Heb jij zelf nog een leuke video? Deel hem met ons via Facebook, Instagram of Twitter!

Foto: Wout van Zoeren

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn