Vanavond worden de heenwedstrijden van de halve finales van het bekertoernooi gespeeld. Daar zit een verrassende ploeg bij, namelijk de mannen van Sliedrecht Sport. De topdivisionist blijkt weer een echte 'cupfighter'. Ze schakelden in eigen huis Draisma Dynamo en Coniche Zwolle al uit en dat smaakt naar meer.

De halve finales van het landelijke bekertoernooi worden over twee wedstrijd gespeeld. Sliedrecht Sport gaat vanavond op bezoek bij SV Land Taurus in Houten en op 24 januari volgt de return.Kan de koploper van de topdivisie voor nog een stunt zorgen?

Trainer Paul van der Ven zal er met zijn mannen alles aan doen om een goede uitgangspositie te creëren voor de return in eigen huis. De wedstrijden tegen Dynamo en Zwolle zorgden al voor groot feest in De Basis en dat smaakt naar meer.

SV Land Taurus zal in Houten vanavond gaan voor een dikke overwinning, zodat ze het in Sliedrecht af kunnen maken. De nummer vijf van de eredivisie zal erg blij zijn met de loting, want pas in de finale wacht er een topploeg. Een grote kans op een finale dus voor de ploeg van Erik Gras, een kans die ze met beide handen willen grijpen.

Topper

De andere halve finale gaat tussen de twee topteams van dit eredivisieseizoen, Seesing Personeel Orion en Abiant Lycurgus. Afgelopen zaterdag stonden ze ook al tegenover elkaar in Doetinchem, vanavond zal Orion dan ook dolgraag revanche nemen. Het werd zaterdag in de competitie 2-3, ongetwijfeld levert het vanavond weer spektakel op.

Programma halve finales beker heren:

Seesing Personeel Orion - Abiant Lycurgus

SV Land Taurus - Sliedrecht Sport

Returns worden op woensdag 24 januari gespeeld.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn