Beachvolleybal

Geen NK Beach indoor in 2018

In samenspraak met Indoor Beach en Sport Centre Ben Mesters in Heerlen is besloten het NK Beach indoor dit jaar niet te laten plaatsvinden. Door de drukke indoor beachvolleybalkalender is het dit jaar niet mogelijk om een datum te vinden waarop de topteams beschikbaar zijn. De Nevobo is voornemens om in de toekomst wel een beachvolleybalevenement in Heerlen te organiseren.

De afgelopen jaren vond het NK Beach indoor plaats in The Beach in Aalsmeer, steevast in het eerste weekend van het jaar. Dit jaar werd in die periode een zeer succesvolle DELA Beach Open in Den Haag georganiseerd waardoor er uitgeweken moest worden naar een andere datum. Doordat in Aalsmeer later dit voorjaar nog een indoor World Tour evenement georganiseerd wordt, was het ook nodig een alternatieve locatie te vinden.

Samen met Indoor Beach en Sport Centre Ben Mesters heeft de Nevobo onderzocht of het mogelijk was het NK Beach indoor 2018 in Heerlen te organiseren. “Het enthousiasme van Ben Mesters is zeer aanstekelijk”, licht Michel Everaert (directeur events bij de Nevobo) toe. “Maar uiteindelijk hebben we toch moeten besluiten dit jaar geen NK Beach indoor te organiseren. De topspelers zijn in februari en maart in het buitenland en die hebben we toch echt nodig op een NK. We gaan samen met Ben Mesters bespreken wat voor evenement we in de toekomst in Heerlen kunnen organiseren. We zien daar veel kansen en zijn daar zeer positief over.”

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×