Week 3 in de Eredivisie begint zaterdagmiddag om 14.30 uur in Ede, waar de mannen van Talentteam Papendal in de Van der Knaaphal Taurus ontvangen. Hierna volgen nog negen Eredivisiewedstrijden op zaterdag, in de Eredivisie mannen en de Eredivisie vrouwen. Op zondagmiddag wordt nog één duel gespeeld: FAST – Eurosped in Sint Anthonis. Alle wedstrijden zijn dit weekend natuurlijk live te volgen op volleybal.nl

Mannen

De mannen van het Talentteam Papendal gaan zaterdagmiddag tegen Taurus op zoek naar hun eerste zege. Het team van coach Arnold van Ree verloor in zijn eerste twee wedstrijden van VoCASA en Active Living Orion. Ook Sliedrecht Sport, Numidia TopVolleybal Limburg en RECO ZVH strijden zaterdag voor hun eerste seizoensoverwinning.

De top twee, bestaande uit Active Living Orion en Amysoft Lycurgus, verdedigt juist zijn ongeslagen status. Orion neemt het in Barneveld op tegen Simplex SSS, terwijl Lycurgus thuis ComputerPlan VCN ontvangt. Draisma Dynamo, de nummer drie van de ranglijst, won ook zijn eerste twee wedstrijden, maar komt dit weekend niet in actie.

Speelschema mannen

Weekend 17 oktober heren

Foto: Kim Schlechtriem

Vrouwen

In de Eredivisie vrouwen zijn vier teams nog zonder puntverlies: Team22, Apollo 8, Laudame Financials VCN en Sliedrecht Sport. Team22 heeft dit weekend vrijaf, en zal dus de koppositie in ieder geval tijdelijk gaan verliezen. Apollo 8, Laudame Financials VCN en Sliedrecht Sport spelen alle drie thuis en hebben een goede kans om hun ongeslagen status te behouden.

Speelschema vrouwen

Weekend 17 oktober dames

Foto: fotohoogendoorn.nl

Livestreams

Alle wedstrijden zijn dit seizoen gelukkig weer te bezoeken. Check bij de club of je een kaartje moet kopen en welke maatregelen er ter plaatse gelden. Daarnaast kun je alle wedstrijden ook weer via livestreams volgen! Via het programma van de vrouwen en de mannen kom je bij de livestreams uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×