Volleybaldirect Open

Heerlijke volleybaldag tijdens halve finales Volleybaldirect Open

Op veertien locaties stonden afgelopen zaterdag de teams al vroeg klaar voor de wedstrijden van de halve finales van het Volleybaldirect Open. In veertien hallen werden maar liefst 490 wedstrijden gespeeld. De winnaars bemachtigden een felbegeerd ticket voor de finaleronde op zaterdag 31 maart.

Sudosa-Desto, VV Alterno en Sliedrecht Sport staan met het grootste aantal teams in de finale. Sudosa-Desto uit Assen wist met zes teams de eindronde te behalen. VV Alterno en Sliedrecht Sport zijn met vijf teams vertegenwoordigd in de eindronde. Prima Donna Kaas Huizen is met alle vier jongensteams door naar de eindronde.

Op alle locaties werden de wedstrijden op sportieve wijze gespeeld. De halve finale was op alle locaties goed georganiseerd door de verenigingen. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers kunnen we terugkijken op een geslaagde halve finaledag van het Volleybaldirect Open.

 Een overzicht van alle finalisten en de hallen waar gespeeld gaat worden is te vinden via deze link op nevobo.nl

 De finales zullen op 31 maart op  vier locaties gespeeld worden in Topsportcentrum De Koog te Koog aan de Zaan, De Beuk te Purmerend, de Westfrieslandhal te Wognum en De Walvis te Beverwijk.

 Op korte termijn zal op nevobo.nl meer informatie volgen over de finaledag op 31 maart.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×