Vrijwilliger en Club van het Jaar gehuldigd in Rotterdam Ahoy

Vrijwilliger en Club van het Jaar gehuldigd in Rotterdam Ahoy

Gert-Jan Baerents van CTO’70 Volleybal en volleybalvereniging MSK Volleybal uit Musselkanaal zijn vanmiddag in een met meer dan 6.000 mensen gevuld Rotterdam Ahoy gehuldigd als Vrijwilliger en Club van het Jaar. Gert-Jan en MSK werden tussen de tweede en derde set in de met 3-0 gewonnen wedstrijd van de Lange Mannen tegen Oekraïne in het zonnetje gezet door oud-international Jasper Diefenbach.

Gert-Jan was met twintig leden van zijn vereniging aanwezig in Ahoy, omdat hij de hoofdprijs die oorspronkelijk aan hem werd aangeboden had geweigerd. Het verwenarrangement voor twee personen was niet aan hem besteed, hij wilde dat meer mensen van zijn vereniging van de prijs konden profiteren. En dus konden twintig man van CTO’70 genieten van een prachtige pot volleybal.

Gert-Jan ontving een oorkonde voor Vrijwilliger van het Jaar en een shirt van Oranje met de handtekeningen van alle Lange Mannen. Lees hier hoe Gert-Jan tot Vrijwilliger van het Jaar werd verkozen.

Uitreikingvereniging
Johnstubbe

Ook de Club van het Jaar MSK Volleybal uit Musselkanaal was te gast in de volleybaltempel Ahoy, met 45 MSK’ers maakten ze er een waar feestje van op de tribune. MSK werd in juni gekozen op basis van grote maatschappelijke betrokkenheid en focus op spelplezier. Bij de Groningse vereniging staat het plezier voorop. “Dat doen we vanuit de gedachte dat als onze leden met plezier bij ons sporten, prestaties vanzelf komen.”

De vertegenwoordigers van MSK werd een bord voor de Club van het Jaar aangeboden en aan het eind van het seizoen wordt een promotiefilm van de club gemaakt. “MSK zorgt voor verbinding binnen de vereniging, maar ook met de omgeving. De club zet volleybal daarbij echt in als middel”, staat in het juryrapport te lezen. Kijk hier voor meer informatie over de verkiezing van MSK tot Club van het Jaar.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×