Met de drie inhaalwedstrijden van woensdagavond in de Eredivisie wordt de stand wat meer gelijkgetrokken, de teams komen wat dichter bij elkaar. In Doetinchem staat voor Active Living Orion de tweede flinke opgave in vijf dagen te wachten, zij ontvangen de nummer 3 Sliedrecht Sport. Nummer 4 Taurus gaat op bezoek bij Bielderman Koetsier/SSS en koploper Draisma Dynamo reist af naar Capelle voor een ontmoeting met promovendus ComputerPlan VCN.

19.30 uur Bielderman Koetsier/SSS – Taurus
Twee teams die goed in de flow zitten, zowel SSS als Taurus won afgelopen zaterdag met 3-1. Het betekende voor de Green Army uit Barneveld hun eerste punten van deze competitie, zij lijken zich los te hebben gespeeld. Taurus voelt zich na de bijna-winst op Draisma Dynamo en de uitzege bij ComputerPlan VCN erg goed, het team rondom spelverdeler Daan van Haarlem heeft veel vertrouwen getankt. Bij winst zal SSS enkele plaatsen kunnen stijgen op de ranglijst, Taurus kan zich wellicht wat vaster nestelen binnen de top-4 die zich aan het eind van de reguliere competitie plaatst voor de kampioenspoule.

20.00 uur Active Living Orion – Sliedrecht Sport
Orion kan zich opmaken voor de tweede thuiswedstrijd van het seizoen, de eerste verloren ze nipt van Amysoft Lycurgus. Vanavond is het een treffen tussen de nummers 5 en 3 van de ranglijst. Sliedrecht staat aan de vooravond van een ‘superweek’, zoals ze het zelf omschrijven op de website. Woensdag tegen Active Living Orion, zaterdag tegen Lycurgus. In het laatste treffen tussen beide ploegen vorig jaar in de kampioenspoule op 22 februari wonnen de gasten uit Sliedrecht in vijf sets, op 8 februari won Orion met dezelfde cijfers. Spektakel lijkt gegarandeerd in Doetinchem vanavond.

20.00 uur ComputerPlan VCN – Draisma Dynamo
De uitgestelde wedstrijd van de eerste speelronde in oktober zal Draisma Dynamo weer naast Lycurgus brengen in aantal gespeelde wedstrijden. Het puntenaantal is op dit moment gelijk. Een goed resultaat voor de Apeldoorners kan er al voor zorgen dat zij zich voor de kampioenspoule plaatsen. ComputerPlan VCN zal er alles aan doe om dat te voorkomen, zij verloren afgelopen weekend pas voor het eerst in eigen huis en zullen de koploper het vuur aan de schenen leggen.

Livestreams
Alle wedstrijden zijn weer via livestream te volgen op volleybal.nl. Klik op de homepage bovenin het match center direct op de wedstrijd van jouw favoriet, of klik in dit artikel op de wedstrijdtitel en kom direct bij de livestream uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×