Ook dit jaar kun jij weer gaan strijden om dé felbegeerde titel van het jaar: Nederlands kampioen Masters! Zondag 4 september wordt er traditiegetrouw gespeeld bij Irene Beach Bilthoven en dit jaar pakken we het nog grootser aan met hamburgers, cocktails en lekker lang blijven hangen ’s avonds aan de bar. Zien we jou daar? Lees snel verder en schrijf je in! 

Ervaring vereist
Zoals je wellicht al weet, kun je niet zomaar deelnemen aan het NK Masters Beach. We zijn namelijk op zoek naar dé ervaren beachvolleyballer en dat houdt in dat je minimaal 35 jaar jong moet zijn (voor de 70+ categorie). Dit geldt ook voor je partner waarmee je samen een potentieel kampioenskoppel vormt.

Uitzondering
Wel kennen we een regel die deze regel iets versoepelt. Word je in het jaar dat je deelneemt aan het NK 35 jaar en is je beachpartner in dat jaar 36, dan maken we een uitzondering, zolang je maar uitkomt op 70+ én je niet jonger bent dan 34 jaar.

Naast de 70+ categorie, kennen we de 90+ en – dit jaar voor het eerst – de 110+ categorie. Hiervoor geldt dezelfde versoepelingsregel.

Inschrijven NK Masters Beach outdoor
Wil je erbij zijn? Wees dan snel, want er is maar beperkt plek, voor zowel de heren als de dames. Zien we jou op zondag 4 september vlammen?

Schrijf je in via de Mijn Beachvolleybal app!
Sinds april heb jij de mogelijkheid om je heel gemakkelijk in te schrijven via de Mijn Beachvolleybal app. Ook kun je via de nieuwe app gemakkelijk zien tegen wie je het opneemt, wat de uitslagen zijn, kun je jouw uitslagen op de toernooidag zelf invoeren en nog veel meer!

Download de Mijn Beachvolleybal app en schrijf je in!

Liever inschrijven via de Toernooifinder op Volleybal.nl? Ook dat kan!

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×