Internationals zetten zich in voor SchoolVolley+

Internationals zetten zich in voor SchoolVolley+

De internationals van de Nederlandse Dames en Heren en van Beach Team Nederland gaan zich de komende maanden actief inzetten voor SchoolVolley+, het programma waarin de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) gratis volleybalaanbod voor scholen en buitenschoolse opvang (BSO’s) tijdens de coronacrisis biedt. Het kan zomaar zo zijn dat Nimir Abdelaziz, Laura Dijkema of Christiaan Varenhorst zich aansluit bij een clinic op een basisschool of BSO.

Kick-off SchoolVolley+
Vorige week dinsdag lanceerde de Nevobo SchoolVolley+ op basisschool De Horizon in Hoogland (Amersfoort) in het bijzijn van Robin de Kruijf, international bij de Volleybaldames. Alle andere internationals (uit de zaal en van het beachvolleybal) hebben toezegging gedaan zich voor dit project in te zetten.

Onder de naam SchoolVolley+ biedt de Nevobo na schooltijd volleybalactiviteiten op schoolpleinen, grasvelden, parkeerplaatsen en/of sportaccommodaties aan. Dit kunnen reguliere volleybalclinics zijn, indien er een (beach)volleybalveld beschikbaar is. Maar ook zonder een veld kunnen volleybal gerelateerde oefeningen en spelletjes op het schoolplein plaatsvinden.

Vereniging
Ook verenigingen kunnen zich inzetten voor SchoolVolley+. Zo kan de basisschool of BSO uit de directe omgeving van de vereniging worden ontlast en kan tegelijk de volleybalsport en de vereniging worden gepromoot. Lees hier hoe verenigingen zich kunnen inzetten voor SchoolVolley+. En wie weet sluit een international aan bij de clinic die door jouw vereniging wordt georganiseerd!

Interesse?
Basisscholen die interesse hebben om deel te nemen aan SchoolVolley+ kunnen zich aanmelden via dit formulier. Verenigingen die zich voor SchoolVolley+ willen inzetten kunnen zich aanmelden via dit formulier.

Foto: FotoHoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×