Kan FAST zich herpakken in topduel?

Kan FAST zich herpakken in topduel?

Een interessant duel staat zondag op het programma in de eredivisie dames. Koploper Sliedrecht Sport gaat in Sint Anthonis op bezoek bij FAST, die ploeg die na een sterke start nu op de vijfde plek staat. FAST zal erg gemotiveerd zijn om zich te herpakken na een flinke domper. Afgelopen week werd de eredivisionist in de nationale beker uitgeschakeld door VV Utrecht uit de topdivisie.

De dames van FAST dropen vorige week donderdag zwaar teleurgesteld van het veld af in Utrecht, na een spectaculaire vijfsetter zat voor de eredivisionist het bekeravontuur er al op. FAST had een prima start van het seizoen en draaide mee in de top-drie, maar lijkt even wat minder in vorm. De ploeg zakte naar de vijfde plek en moet nu een grote klap te verwerken na de bekeruitschakeling.

FAST heeft meteen een kraker waarin er voor herstel gevochten kan worden. Koploper Sliedrecht Sport komt op bezoek. FAST toonde dit seizoen al een dat ze het topteams erg lastig kunnen maken, de ploeg uit Gennep en St. Anthonis gaat in eigen huis vol voor een mooie overwinning. Als dat lukt, zal niemand het meer over de bekerdeceptie hebben.

Topscorers

In de wedstrijd tussen FAST en Sliedrecht Sport staan drie speelsters tegenover elkaar die in de top tien staan van de meest scorende spelers in de eredivisie. Fleur Savelkoel van de koploper staat met haar 101 punten op de negende plek, Veerle van den Heuvel van FAST heeft al 112 punten gemaakt en staat op plek 7. Nynke Rovers was dit seizoen al erg productief met 115 punten en dat is goed voor de gedeeld vijfde plek. Wie voegt er zondag de meeste punten toe?

Programma eredivisie dames:

Pharmafilter US - TT Papendal/Arnhem
Dros-Alterno - Apollo 8
Eurosped -VC Sneek
Regio Zwolle Volleybal - Springendal Set-Up’65

Zondag:
FAST - Sliedrecht Sport

Foto: John's Pictures

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×