Eredivisie Heren

Kan Seesing Personeel Orion de stand gelijk trekken?

Het wordt een spannende avond in Doetinchem. De tweede wedstrijd van de play-offs om de landstitel staat vanavond op het programma. Kan Seesing Personeel Orion de stand gelijk trekken? Of weet regerend landskampioen Abiant Lycurgus vanavond op een riante 2-0 voorsprong te komen in de best-of-five serie?

In de eerste wedstrijd in de titelstrijd won de regerend landskampioen uit Groningen in eigen huis met 3-1. Maar Orion liet goede dingen zien en zal vanavond alles uit de kast halen om op gelijk hoogte te komen in de best-of-five.

Redbad Strikwerda, trainer van de Doetinchemse ploeg, weet wat er beter moet. "We moeten het individueel nog beter doen, beter serveren, beter passen, hoger springen en harder slaan," aldus de trainer voorafgaand aan de tweede wedstrijd. Als dat lukt, maakt Orion grote kans op de zege en dan is het weer helemaal gelijk in de titelstrijd.

De wedstrijd begin vanavond om 20.30 uur in Topsporthal Achterhoek te Doetinchem. Wie er niet bij kan zijn, kan mee genieten via onze livestream

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×