Al twee keer won Sliedrecht Sport in de play-off om het landskampioenschap met 3-0 van Apollo 8, zaterdagmiddag kunnen ze in eigen huis de zesde landstitel veiligstellen. Er zal Apollo 8 alles aan gelegen zijn dit te voorkomen en de serie in de verlenging te forceren. Beleef het live op volleybal.nl.

15.00 uur: Sliedrecht Sport – Apollo 8
Al vier keer troffen beide teams elkaar deze jaargang. De eerste ontmoeting op 10 oktober werd door Apollo 8 in het hol van de leeuw met 3-1 gewonnen. Het duurde tot 21 maart voordat de twee beste teams van dit seizoen elkaar weer troffen. In Borne versloeg Sliedrecht Sport Apollo met 3-0.

Die wedstrijd op 21 april was de opmaat voor de finaleserie. Daarin won Sliedrecht Sport twee keer met 3-0 en daarmee heeft de ploeg van coach Vera Koenen al negen sets op rij gewonnen van de formatie van de broers Bart en Thijs Oosting. Kunnen de Tukkers nog een konijn uit de hoge hoed toveren? Kijk zaterdagmiddag live mee op volleybal.nl!

Als Apollo wint in Sliedrecht volgt woensdagavond om 19.00 uur de vierde wedstrijd uit de serie in Borne. Een eventuele vijfde wedstrijd is op zaterdag 1 mei in Sliedrecht.

Degradatiepoule
in de degradatiepoule zijn dit weekend twee wedstrijden. Op zaterdag treft Peelpush Laudame Financials VCN om 16.30 uur in Meijel, zondagmiddag om 15.30 uur speelt Eurosped thuis tegen FAST.

Laudame Financials VCN verdedigt een voorsprong van slechts 1 punt ten opzichte van Eurosped. FAST staat momenteel derde op een gat van vijf punten naar Eurosped, maar met een wedstrijd minder gespeeld. Bekijk deze wedstrijden ook via volleybal.nl.

Zondag zal Petra Groenland als nieuwe trainer/coach al langs de lijn staan bij Eurosped. In overleg met Diane Rademaker en Jan Berendsen heeft het bestuur van Team Eurosped besloten om met ingang van 23 april de verantwoordelijkheid voor het team over te dragen aan Petra Groenland om effectief met de voorbereiding voor het komende seizoen te kunnen beginnen.

Datum / Tijd

Thuis

Uit

24-4 / 16.30 uur

Peelpush

Laudame Financials VCN

25-4 / 15.30 uur

Eurosped

FAST

Klik op de aanvangstijd om bij de livestream uit te komen.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×