De laatste wedstrijd van de reguliere competitie wordt vanavond gespeeld in Doetinchem, Active Living Orion ontvangt VoCASA om 20.00 uur. Als VoCASA wint kan het nog enkele plaatsen stijgen op de ranglijst, maar plaatsing voor de kampioenspoule zit er niet meer in.

20.00 uur: Active Living Orion – VoCASA
Voor de thuisploeg staat er vanavond niets meer op het spel, zij eindigen sowieso op de derde plaats en vangen de kampioenspoule aan met alvast 1 punt op zak. Voor VoCASA is er des te meer te behalen nog. Zij staan momenteel op de achtste plaats, maar kunnen bij winst met 3-0 of 3-1 zelfs nog naar de vijfde stek opklimmen. Bij winst of verlies met 3-2 is de zesde plaats hun eindrangschikking. Bij verlies in drie of vier sets blijft VoCASA achtste.

Orion moest afgelopen zaterdag de derde nederlaag van het seizoen incasseren tegen Talentteam Papendal. Coach Joris Marcelis was niet tevreden. “Het is niet goed dat een team met zoveel ervaring deze wedstrijd verliest”, zegt hij op de site van Active Living Orion. Tegen VoCASA zullen zij beter voor de dag willen komen.

VoCASA speelde ondanks een slechte voorbereiding vanwege twee coronagevallen in de selectie een goede wedstrijd tegen de winnaar van de reguliere competitie, Draisma Dynamo. Ze speelden die wedstrijd na slechts twee trainingen samen nadat negen spelers uit de selectie in quarantaine moesten. Middenblokkeerder Koen van den Borden liet De Gelderlander optekenen dat hij het spel van VoCASA ruim voldoende vond. “Ik neig naar een 7,5.”

Vanavond zal blijken of zij weer een voldoende kunnen scoren en wellicht Orion kunnen verslaan. Vanaf 20.00 uur wordt de wedstrijd live gestreamd op volleybal.nl. Klik hier om direct bij de livestream uit te komen.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×