BTN Dames

Keizer en Meppelink uitgeschakeld op World Tour Finals

Op de World Tour Finals in Hamburg hebben Sanne Keizer en Madelein Meppelink ook hun vierde pouleduel verloren. De dames van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) verloren vanmorgen met 0-2 (15-21, 22-24) van Amerika en zijn daardoor uitgeschakeld.

Keizer en Meppelink gaven alles in de laatste poulewedstrijd, maar moesten hun meerdere erkennen in het Amerikaanse duo Ross/Hughes. In de eerste set hadden de BTN-dames geen antwoord op het felle spel van de Amerikaanse speelsters, die vorige week nog het goud veroverden in Moskou.

In de tweede set werd het veel meer een wedstrijd, nu waren het de Nederlandse dames die de regie hadden. Maar Keizer en Meppelink maakten het niet af op de belangrijke momenten, de set pakken lukte niet. Amerika maakte het vervolgens wel af en won met 22-24. 

Keizer baalde van de vierde nederlaag op rij in Hamburg. "Weer hadden we enorm moeten om de set af te maken. In de tweede set ging het wel veel beter, maar ze maakten bijna geen fouten en wij wel. Het is geen goed einde van ons seizoen met vier nederlagen, maar we zijn trots dat we hier stonden en blij met de groei die we dit seizoen doorgemaakt hebben."

Volgende week wordt het seizoen afgesloten met het DELA NK Beach op het Scheveningse strand.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×