Koop je ticket voor het OKT van de Lange Mannen in Berlijn

Koop je ticket voor het OKT van de Lange Mannen in Berlijn

Wil je erbij zijn als de Lange Mannen van Oranje hun wedstrijden spelen tijdens het olympisch kwalificatietoernooi in Berlijn? Dan kun je nu je kaarten kopen. Tot en met donderdag 5 december is er een korting voor het Oranjevak op de eerste rang. Kaarten zijn er vanaf € 17,50.

De Nederlandse mannen spelen hun poulewedstrijden op maandag 6, dinsdag 7 om 14.00 uur. Op woensdag 8 januari spelen ze om 20.45 uur. Hieronder per wedstrijd de link naar de ticketshop. Met de tickets heb je toegang tot alledrie de wedstrijden van die dag.

DatumWedstrijdLink ticketshop
6 januari 2020, 14.00 uurNederland - ServiëKoop je tickets
7 januari 2020, 14.00 uurBulgarije - NederlandKoop je tickets
8 januari 2020, 20.45 uurFrankrijk - NederlandKoop je tickets

De halve finales worden gespeeld op donderdag 9 januari om 17.00 uur en om 20.10 uur. Kaarten voor die wedstrijden zijn hier te koop. Voor de finale van 10 januari koop je hier je tickets.

Aanbieding voor de eerste rang
De Duitse volleybalbond heeft voor alle deelnemende landen een vak gereserveerd bij de poulewedstrijden. Dit is een vak op de eerste rang waar maximaal 300 mensen kunnen zitten. Die tickets zijn hier met een korting van € 5,- te verkrijgen.*

*Na het bezoeken van deze pagina in de ticketshop, word je steeds naar het speciale vak voor Nederland geleid. Als je de cookies van de site verwijdert, kun je de andere tickets ook weer terugvinden.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×