Maak kans op 2 VIP tickets voor een stad naar keuze

Maak kans op 2 VIP tickets voor een stad naar keuze

De loting van het DELA EK Beachvolleybal is afgelopen vrijdag bekend gemaakt. Om dit moment te vieren geven wij 4 x 2 VIP tickets weg voor alle 4 de speelsteden. Je maakt kans op de tickets door het formulier in te vullen op https://www.volleybal.nl/dela-ek-beach/winactie.

Tijdens de loting afgelopen vrijdag werd bekend dat Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hun wedstrijden in de poulefase spelen op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Brouwer en Meeuwsen spelen in poule B onder meer tegen de Belgen Koekelkoren / Van Walle, waarmee ze regelmatig trainen op de Sportcampus. Christiaan Varenhorst en Jasper Bouter, die afgelopen weekend de DELA Eredivise Beach wonnen in Utrecht, zullen ook tijdens het DELA EK Beachvolleybal in Utrecht spelen. Dirk Boehlé en Steven van de Velde zijn ingedeeld in Apeldoorn. 
 
Marleen van Iersel en Joy Stubbe, het hoogstgeplaatste Nederlandse team, zijn ingedeeld in Apeldoorn. Sanne Keizer en Madelein Meppelink spelen hun wedstrijden t/m de kwartfinale in Rotterdam. Jolien Sinnema en Laura Bloem komen in actie op hun thuisbasis in Den Haag. 
 
Wil jij een van deze Nederlandse teams in actie zien? Doe dan mee aan de winactie en geef aan in welke stad je wilt gaan kijken en wie jouw favoriete duo is! Alle winnaars van de 4 X 2 VIP-tickets worden op vrijdag 8 juni 2018 bekend gemaakt en krijgen per e-mail persoonlijk bericht.
  
Win tickets

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×