Beachvolleybal Team Nederland

Margo Wiltens verlaat Beachvolleybal Team Nederland (BTN)

Per 1 november a.s. verlaat Talentcoach Margo Wiltens Beachvolleybal Team Nederland (BTN). De samenwerking met Margo dateert al vanaf 2002, het jaar waarin ze werd geselecteerd voor de voorloper van Jeugd Oranje, de Nederlandse Beachvolleybal School. Vanaf 2014 had Wiltens de leiding over het Jong Oranje Dames programma van BTN.

Margo Wiltens: “Al 16 jaar ben ik trots onderdeel van een organisatie in beweging. Als Talentcoach van BTN heb ik mijn passie kunnen delen met talentvolle beachvolleybalsters. Met trots kijk ik daarop terug evenals op de mooie resultaten zoals goud op het EK U20 in 2015, zilver op het WK U19 in 2016 en brons op het EK U20 in 2017. Ik heb mijzelf en mijn teams altijd willen blijven ontwikkelen. BTN is een goede voedingsbodem daarvoor geweest. Ik ben nieuwsgierig naar wat de wereld me verder te bieden heeft.”

Bert Korteling, manager Topsport beachvolleybal: “Margo heeft mede vormgegeven aan de Jeugdopleiding van BTN. Ik ben blij dat Margo met een volle rugtas aan ervaringen en kwaliteiten de toekomst tegemoet kan treden.” In gezamenlijke overeenstemming scheiden de wegen van Margo en de Nevobo.

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×