Beachvolleybal Team Nederland

Nederlandse teams uitgeschakeld in Moskou

Op de 4-sterren FIVB Word Tour in Moskou zijn de Nederlandse teams vandaag allemaal uitgeschakeld. Sanne Keizer en Madelein Meppelink werden in de achtste finale uitgeschakeld en eindigden daarmee op de negende plek. Ook Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen moesten genoegen nemen met de negende plek. De andere twee teams werden eerder geëlimineerd in Rusland.

Sanne Keizer en Madelein Meppelink maakten in de poulefase veel indruk, met twee overtuigende overwinningen werden ze poulewinnaar en gingen ze rechtstreeks door naar de achtste finale. Daarin troffen ze vanmiddag het Zwitserse team Betschart/Huberli. Die speelden een erg sterke partij en bij de dames van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) slopen er te veel fouten in het spel: 17-21 en 17-21. 

Ook Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen werden poulewinnaar en werden vervolgens in de achtste finale uitgeschakeld. De BTN-heren verloren van het Braziliaanse duo Alison/Andre: 21-17, 18-21 en 10-15. Ze moesten net als Keizer en Meppelink zich neerleggen bij de negende plek. Beide teams komen volgende week weer in actie tijdens de World Tour Finals in Hamburg.

Tussenronde

Voor Laura Bloem en Jolien Sinnema eindigde het toernooi in de tussenronde. Daarin begonnen de BTN-dames nog sterk tegen het Duitse duo Laboureur/Sude, die eerde op de dag Joy Stubbe en Marleen van Iersel nog uitschakelden. De eerste set wonnen Bloem en Sinnema met 21-19, daarna namen de Duitsers de regie in handen en wonnen alsnog overtuigend met 13-21 en 13-15.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×