Onvergetelijk mooie ervaring voor A-meisjes Gemini-S

Onvergetelijk mooie ervaring voor A-meisjes Gemini-S

“Dit zullen de meiden nooit vergeten, wat een feest om zo een wedstrijd te mogen spelen”, jubelde Gemini-S' jeugdtrainer Sanne van der Linden afgelopen zaterdag na afloop van de wedstrijd van het meisjes-A team van de club. Gemini-S won onder massale publieke belangstelling in een uitermate sfeervolle sporthal de Kerkelanden van Sovoco. Het WK/EK-entertainmentteam met een DJ, presentator, mascotte Spike en de beroemde ‘my block’borden zorgde daarbij voor een onvergetelijke ervaring. Voor zowel de thuis- als de uitploeg,

2016 Gemini S Publiek

Gemini-S gaf begin dit jaar gehoor aan de oproep om mee te doen aan ‘de Week van het Sportplezier’ en dit te delen op social media met #sportplezier. Hun acties, een serie fun-trainingen voor diverse groepen binnen de vereniging, werd door de jury van de Nederlandse Volleybalbond en de makers van TV Sportplezier, uitgeroepen als winnaar van één van de twee hoofdprijzen: Het meiden-A team van Gemini-S won het WK Beach / EK Volleybal Dames entertainment team bij één van haar wedstrijden! Heel bijzonder, want zoveel rumoer rondom een breedtesportwedstrijd bij de jeugd is nog nooit vertoond.

Afgelopen zaterdag 17 uur was het dan zover. De meiden waren best zenuwachtig. “Het was zo gaaf. Het professionele entertainmentteam van de Nederlandse Volleybalbond dat vorig jaar een Oranje feestje bouwde in alle WK en EK-stadions, gaf de wedstrijd tegen Sovoco echt een boost. Onze meiden maakten er met Sovoco een mooie wedstrijd van, het publiek was fantastisch en Spike zijn dancemoves maakten het helemaal af. Nogmaals hartelijk dank aan de Nevobo voor deze prachtige prijs en iedereen die er was, bedankt voor deze fantastische sportmiddag”, aldus de club op haar website.   Ook de Hilversumse wethouder Sport Floris Voorink genoot zaterdag mee in Sporthal Kerkelanden. Hij onderstreepte met zijn aanwezigheid het unieke van deze ‘Super Saturday’ in Hilversum.

2016 Gemini S Spike Sovoco

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×