"Scoor een punt, scoor een ticket" groot succes

"Scoor een punt, scoor een ticket" groot succes

Fanatieke voorbijgangers, enthousiaste koppels, groepjes collega's en jeugdteams, alles kregen de Lange Mannen donderdag tegenover zich in de actie: 'Scoor een punt, scoor een ticket!' De eredivisie beachvolleyballers kwamen langs, een selectie eredivisie bij de vrouwen én het American Football-team van de Rotterdam Trojans! Mede vanwege het zonnetje op het plein voor de Markthal in Rotterdam werd het een waar feest. Check hieronder snel de video en de foto's.

De voltallige selectie van bondscoach Roberto Piazza was aanwezig bij de groots opgezette promotie van het EK in hartje Rotterdam. Met drie spelers tegelijk namen ze het op tegen teams bestaande uit 2 tot 8 spelers. De uitdagers hadden 1 opdracht: scoor binnen drie minuten een punt tegen de Lange Mannen en je wint voor jouw hele team tickets voor een wedstrijd op het EK!

Enkele tientallen teams hadden zich opgegeven en zij gingen tot het uiterste om dat ene punt te scoren. Korte geplaatste ballen bleken het meest effectief, daar hadden de mannen in oranje de meeste moeite mee op de straatstenen van het plein aan de Kolk. Daarmee rekening houdend natuurlijk dat zij met een week te gaan tot de opening van het EK geen risico konden nemen.

De actie werd mede mogelijk gemaakt door sponsor Rabobank. Voorafgaand aan de actie waren de spelers en staf te gast in het Rotterdamse kantoor van de bank en konden daar gezamenlijk lunchen. 

Bekijk alle foto's van de EK-promotie op de Facebook-pagina van de Lange Mannen.

Oranje begint zijn EK aanstaande vrijdag 13 september in Rotterdam. Om 20.00 uur spelen de Lange Mannen hun eerste wedstrijd, Montenegro is de tegenstander. Op zaterdag wacht Oekraïne om 16.00 uur en zondag staat de kraker in een uitverkocht Rotterdam Ahoy tegen wereldkampioen Polen op het programma, ook om 16.00 uur. 

Nederland vervolgt na een rustdag de poulefase in Sporthallen-Zuid in Amsterdam op dinsdag 17 september tegen Estland en woensdag de 18e tegen Tsjechië. Beide wedstrijden in Amsterdam zijn om 20.00 uur. 

Na de poulefase gaat de top-4 van Poule D naar de achtste finales. Als Nederland zich daarvoor plaatst wordt die in Omnisport Apeldoorn gespeeld. Een eventuele kwartfinale wordt ook in Apeldoorn afgewerkt.

Zorg dat je je kaarten vandaag nog koopt! Het gaat hard en je wil je plekje niet mislopen bij dit mooie EK in Nederland! Klik hier om je tickets te kopen.

Foto: Pim Waslander

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×