BTN Dames

Sinnema en Stubbe in halve finale Satellite Vaduz

Jolien Sinnema en Joy Stubbe bereiden zich in Vaduz voor op het EK van komende week. Ze zijn goed bezig op de CEV Satellite in Liechtenstein, ze bleven in het regenachtige Vaduz nog ongeslagen en staan vanmiddag (16.00 uur) in de halve finale.

De dames van Beachvolleybal Team Nederland maken veel indruk in Vaduz. Ze hebben drie keer gewonnen en plaatste zich daarmee voor de halve finale van vanmiddag. Donderdag waren ze met 21-16 en 21-15 duidelijk een maat te sterk voor het Deense team Olsen/Grønfeldt.

Gisteren denderden Sinnema en Stubbe verder. Eerst wonnen ze in de tweede ronde van het Spaanse team Elsa/Soria. Het was een erg spannend duel en de teams gingen lang gelijk op. Maar de Oranje-dames maakten het op belangrijke momenten af en wonnen met 25-23 en 22-20.

Ook in de derde ronde was het zeer spannend. In de regen stonden Sinnema en Stubbe tegenover de Duitsers Behrens/Schumacher. Oranje toonde weer mentale veerkracht, ze vochten knap terug na een achterstand en wonnen de partij met  21-19 en 24-22.

Dankzij de drie overwinningen staan Sinnema en Stubbe vanmiddag om 16.00 uur in de halve finale. Daarin strijden ze tegen het Zwitserse duo Eiholzer/Gerson. Ze komen sowieso ook vanavond nog in actie, om 20.00 uur de is de kleine finale en om 21.00 uur de finale. Sinnema en Stubbe starten woensdag op het EK beachvolleybal in Letland en tonen in Vaduz aan in goede vorm te zijn. 

De wedstrijden zijn live te volgen via Laola

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×