Eredivisie Dames

Sliedrecht begint uitstekend aan Champions League

De dames van Sliedrecht Sport zijn het Champions League seizoen uitstekend begonnen. Woensdagavond werd in het Oostenrijkse Graz de landskampioen Union Volleybalclub Graz op overtuigende wijze verslagen met 0-3. (13-25, 14-25, 17-25). Daarmee is de eerste stap richting de tweede ronde gezet.

De 800 aanwezige toeschouwers zagen een heersend Sliedrecht Sport dat ook zonder sterspelers Esther van Berkel en Flore Gravesteijn de overhand had. In een slechts 64 minuten durende wedstrijd heerste de ploeg van Vera Koenen van begin tot eind. UV Graz, dat vorig jaar voor het eerst in de clubgeschiedenis landskampioen werd, had niks in te brengen.

Volgende week woensdag 17 oktober om 19:30 is de return in Sporthal De Basis in Sliedrecht. Dan gaat Sliedrecht alles op alles zetten om de tweede ronde tegen het Duitse Stuttgart veilig te stellen. Kaarten zijn te koop via: https://www.volleybal.nl/tickets en wie met een team of groep vanuit een vereniging komt en dat even meldt, krijgt vanzelfsprekend een bijzonder welkom in De Basis.

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×