Sliedrecht Sport gretig om in eigen huis volgende CL-ronde te halen

Sliedrecht Sport gretig om in eigen huis volgende CL-ronde te halen

De volleybalsters van Sliedrecht Sport gaan vanavond in eigen huis strijden voor een plek in de volgende ronde van de Champions League. Ze creëerden vorige week op bezoek bij Graz een uitstekende uitgangspositie, er werd daar met 0-3 gewonnen. Voor het eigen publiek wil de ploeg van coach Vera Koenen laten zien hoe sterk ze zijn en dan volgt er daarna een topaffiche. Maar eerst vanavond de tweede ronde veilig stellen.

Sliedrecht Sport heerste in de eerste wedstrijd en zal er alles aan doen om vanavond ook de regie in eigen hand te hebben. De ploeg wil dolgraag de volgende ronde halen, want dan staat er een topploeg te wachten. Als de Nederlandse kampioen zich plaatst voor de tweede ronde, mogen ze spelen tegen de Duitse topclub Stuttgart.

De thuisploeg zal de Oostenrijkse landskampioen zeker niet onderschatten voor de return, Sliedrecht is enorm gretig en wil in De Basis wat laten zien. Koenen: "We kijken enorm uit naar de tweede wedstrijd tegen Graz, weer Europees spelen voor eigen publiek en we gaan voor een tweede zege. Onze focus ligt deze maand volledig op de Champions League, we willen die tweede ronde halen en dan een prachtig duel gaan spelen tegen Stuttgart."

Frederick Laure, de manager van Graz, hoopt dat zijn ploeg in Nederland nog voor een stunt kan zorgen. "Het zal lastig worden, maar we hopen te gaan verrassen."

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de Champions League wedstrijd van vanavond in Sliedrecht. Ook zijn ze aan de deur te koop. De wedstrijd begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×