Op dinsdagavond 7 november, om 19.00 uur, ontvangt Sliedrecht Sport het Italiaanse Imoco Volley Conegliano in het kader van de CEV Champions League. Sliedrecht en Conegliano spelen deze week twee wedstrijden tegen elkaar in de laatste voorronde en de winnaar van dit tweeluik plaatst zich voor de groepsfase. Er zijn nog tickets te koop via volleybal.nl/tickets

Sliedrecht Sport kwalificeerde zich voor de laatste voorronde van de Champions League door in de eerste voorronde het Belgische Asterix Avo Beveren twee keer te verslaan. Imoco Volley won twee keer eenvoudig van het Hongaarse Békéscsaba. De tweede wedstrijd tussen Sliedrecht en Imoco Volley staat aankomende zaterdag in Conegliano op het programma.

Imoco Volley Conegliano is een van de topteams van Italië, en staat momenteel gedeeld eerste in de Serie A. Afgelopen seizoen veroverden de Italiaanse volleybalsters zilver in de Champions League. Het Turkse Vakifbank was in de finale met 3-0 te sterk.

Robin de Kruijf te zien in Sporthal de Basis

Imoco Volley is het team van international Robin de Kruijf. Behalve De Kruijf kent het Italiaanse team nog meer sterren zoals Kimberly Hill (MVP WK-finale 2014), Samanta Fabris en Joanna Wolosz. Absoluut dus een reden om naar de wedstrijd in Sporthal de Basis te komen!

Er zijn nog tickets te koop via volleybal.nl/tickets

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn