Landskampioen bij de vrouwen Sliedrecht Sport opent vanavond haar Europese avontuur in de CEV Cup tegen het SSC Palmberg Schwerin van internationals Britt Bongaerts en Nicole Oude Luttikhuis. Om 19.30 uur wordt de wedstrijd op gang gefloten in sporthal De Basis in Sliedrecht.

Het is een ontmoeting in de eerste ronde van de CEV Cup, het tweede niveau in Europa achter de Champions League. Op het spel staat een plek in de achtste finales. 

Sliedrecht Sport heeft tot nu toe in de eredivisie één nederlaag moeten incasseren, de ploeg van Vera Koenen verloor met 3-1 van Eurosped. De regerend landskampioen staat op een tweede plaats. In de beker werd de achtste finale eenvoudig gewonnen van VV Utrecht.

Tegenstander Schwerin kent een vergelijkbare start van het seizoen, zij staan in de Bundesliga op een tweede plaats en hebben ook één wedstrijd verloren. Schweriner heeft zich in de beker al geplaatst voor de halve finales. 

Beide teams wonnen de Supercup aan het begin van het seizoen.

Kaarten
Als je er vanavond bij wil zijn in Sliedrecht, koop hier dan snel je tickets. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Voor de thuisblijvers: de wedstrijd wordt gestreamd op sliedrechtsport.nl en EuroVolley.tv.

Foto: FotoHoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×