'Speeddaten' met Kirsten Knip en Myrthe Schoot

'Speeddaten' met Kirsten Knip en Myrthe Schoot

Heb jij een brandende vraag voor Kirsten Knip en Myrthe Schoot? Dan krijg je nu de unieke kans om die te stellen tijdens een 'speeddate' met de twee libero's van Oranje! Een online meet & greet, waarbij je de gelegenheid krijgt om jouw vragen op Kirsten en Myrthe af te vuren.

Twee speelsters, één fan, drie minuten
Het concept is simpel: een online meeting, Kirsten en Myrthe en een fan. De twee libero's van de Volleybaldames zitten vrijdagavond 5 juni klaar om online vijf fans te ontmoeten. Elke fan krijgt drie minuten de tijd om de speelsters het hemd van het lijf te vragen. Na deze speeddate verlaat de fan het gesprek en krijgt een andere volleyballiefhebber de beurt. Een bijzondere kans, waarbij je dus in je eentje een gesprek kan voeren met jouw heldinnen!

Libero's: grijp je kans!
Kirsten en Myrthe beantwoorden volgende week al je vragen. De twee speelsters kunnen je natuurlijk van alles vertellen over hun belevenissen in het buitenland en met de Volleybaldames, maar staan ook open om je te helpen met vragen over hun positie! Beide speelsters hebben de nodige ervaring, dus ze kunnen jou als (toekomstige) libero genoeg tips geven!

Wat moet je doen?
Wil jij Kirsten en Myrthe graag (online) ontmoeten? Heb jij al jaren een dringende vraag die je aan de speelsters wilt stellen? Ga dan snel naar onderstaand formulier. Stuur jouw vraag in en maak kans op deze unieke ervaring!

Uit alle inzendingen worden vijf winnaars gekozen, de deelnemers worden uiterlijk 4 juni per mail geïnformeerd over de uitslag. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×