Eredivisie Dames

Springendal Set-Up'65 kan het in eigen huis afmaken en play-offs halen

In de eredivisie dames gaat het in de laatste reguliere speelronde vooral om de zesde plek. Springendal Set-Up'65 staat momenteel op die felbegeerde plek en kan het vandaag in eigen huis afmaken tegen Peelpush. Bij een overwinning plaatsen ze zich voor de play-offs. Maar concurrent Flynth FAST ligt op de loer.

Ook in Ootmarsum wordt dit weekend carnaval gevierd. Maar Set-Up'65 roept de leden op om ook even tijd te maken voor de spannende ontknoping: "Maak tijdens de polonaise tijd vrij om het eerste damesteam te ondersteunen in hun strijd voor plaatsing in de kampioenspoule. Indien u de wedstrijd bijwoont in uw carnavalsoutfit, ontvangt u van ons een gratis consumptie." Dat zal vast veel supporters stimuleren om in hun outfit de ploeg aan te moedigen.

Springendal Set-Up'65 is de laatste weken goed bezig en staat op de zesde plek, die recht geeft op spelen in de kampioenspoule. Voor het seizoen werd door Springendal Set-Up'65 als doel gesteld om de play-offs te halen, alles of niets dus vandaag. Een voordeel voor de thuisploeg is dat de tegenstander, Peelpush, nergens meer voor speelt. Die weten al dat ze in de degradatiepoule terecht komen.

Toch mag Peelpush niet onderschat worden, want de ploeg wil met een goed gevoel de degradtiepoule starten en wil niet als hekkensluiter eindigen. Zal het een extra mooi carnavalsfeest worden in Ootmarsum of kan Peelpush dat voorkomen? 

Mocht Peelpush winnen, dan is dat zeer interessant voor Flynth FAST. Die ploeg staat op de zevende plek en kan dan, als ze winnen op bezoek bij VC Sneek, alsnog omhoog klimmen en de play-offs behalen. Een spannende laatste speelronde dus in de eredivisie dames.

Programma eredivisie dames:

Springendal Set-Up'65 - Peelpush
VC Sneek - Flynth FAST
Sliedrecht Sport - Nering Bögel VC Weert
Regio Zwolle Volleybal - Talent Team Papendal/Arnhem

Zondag:
Eurosped - Coolen Alterno

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×