Stem op dé volleybalvrijwilliger van het jaar 2018!

Stem op dé volleybalvrijwilliger van het jaar 2018!

Je kent ze wel de anonieme helden achter de vereniging die zich altijd inzetten. Die vrijwilligers verdienen ook een podium en daarom zet de Nevobo drie finalisten in de spotlight. Stem op dé volleybalvrijwilliger van het jaar, dan maakt Cerise, Freek of Etske kans op een welverdiend, tweedaags verwenarrangement!

Vrijwilligers zorgen ervoor dat verenigingen worden versterkt en draaiend worden gehouden. De Nevobo heeft alle genomineerde vrijwilligers bedankt door middel van twee tickets voor de European League. Heb je jouw vrijwilliger van het jaar niet genomineerd? Doe dit dan als nog. Het is nooit te laat om je vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Vanaf vandaag kan er gestemd worden op één van de finalisten via Facebook: https://www.facebook.com/volleybalnl/photos/a.126387217439024.29600.123272957750450/1644395708971493/?type=3&theater 

Etske Wychgel van volleybalverenging Set Up Prinsenbeek.  Etske is sinds 1985 betrokken bij volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek. Ze is gestart als spelverdeelster en doorgegroeid naar trainster van dames 1. Etske heet je altijd welkom,is betrokken bij haar teamleden zowel tijdens de training als privé. Etske is trainster, maar vervult ook een rol in de technische commissie. Ze luistert naar de leden, ze analyseert en komt vervolgens met een gedegen plan voor een oplossing. Etske is een betrokken en zelfstandige vrijwilliger.

Freek van den Belt van VELO Volleybal  Freek van den Belt is van origine waterpoloër, dankzij zijn kinderen is hij 17 jaar geleden geïntroduceerd bij VELO Volleybal als voorzitter. Met zijn uitgebreide netwerk weet Freek de nodige contacten te leggen en daar plukt  de vereniging in meerdere opzichten de vruchten van. Naast zijn betrokkenheid bij VELO Volleybal heeft hij de OMNI vereniging ontwikkeld. Binnen deze OMNI vereniging komen (zaal)voetbal, handbal, badminton, volleybal, judo, jiujitsu, dammen, schaken en wielrennen samen. Als echte verenigingsman heeft Freek zich, sinds 1985, ontpopt Freek zich als een ervaren duizendpoot; beleidsman, materiaalman, scheidsrechter, barman, er zijn weinig functies die hij niet heeft bekleed.

Cerise Aalberts van Pol Kraanbedrijf DAC  Cerise Aalberts is dé volleybalvrijwilliger voor Volleybalvereniging Kraanbedrijf DAC uit Dedemsvaart. Iedereen binnen de vereniging kent Cerise.  Zij is een jonge vrijwilliger van 28 jaar oud. Ze geeft met passie training, coacht en steekt met haar enthousiasme ook anderen aan. Cerise is iedere zaterdag in de sporthal te vinden om zoveel mogelijk teams aan te moedigen.  Volleybalvereniging Kraanbedrijf DAC kan echt op Cerise bouwen!

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×