Speciaal voor alle beachvolleybalfans in Zeeland wordt er op dinsdag 11 augustus een heuse Super Clinic georganiseerd op het strand van Westenhouwen. De clinic, waar jong en oud aan mag deelnemen, zal onder leiding staan van een aantal grote heren van Beachvolleybal Team Nederland (BTN). De leermeesters tijdens deze Super Clinic zijn Christiaan Varenhorst, Steven van de Velde én Yorick de Groot! Lijkt het jou leuk om onder begeleiding van de beachvolleybaltop de fijne kneepjes van het vak te leren? Lees dan snel verder!

In Vlissingen zou deze zomer in eerste instantie het EK Beachvolleybal <22 georganiseerd worden, maar helaas gaat dit evenement niet door vanwege het coronavirus. Houdt dit in dat er helemaal geen beachvolleybalactiviteiten plaatsvinden in Zeeland? Zeker niet. De Nevobo, de provincie Zeeland en gemeente Vlissingen hebben de handen ineengeslagen om deze zomer jong en oud te inspireren met beachvolleybal.

Super Clinic door BTN voor alle Zeeuwse beachvolleybalfans
De Super Clinic is een van de activiteiten waarmee de Nevobo en de provincie Zeeland de Zeeuwse inwoners laat zien hoe ontzettend leuk beachvolleybal is. De Super Clinic vindt plaats op dinsdag 11 augustus op het strand van Westerschouwen. Tijdens deze Super Clinic, waar iedereen zich voor kan aanmelden, worden de heren van BTN ondersteund door volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland en Strandsport Zeeland.

Deelnemen aan de Super Clinic
Lijkt het jou leuk om uitgedaagd te worden door deze topbeachvolleyballers? Begin dan maar alvast met warmlopen en meld je aan. Let op: wees er snel bij, want vol=vol!

Jeugdselecties BTN inspireren kinderen met SchoolVolley+
Ook de jeugdige BTN’ers hebben een bijdrage geleverd. De jeugdselecties van BTN waren van 4 tot en met 10 juli gestationeerd in het Zeeuwse Vlissingen. De selecties van de coaches Rodin Merx en Erna Everaert gingen daar dagelijks trainen op het strand van Vlissingen en bezochten maar liefst acht scholen om beachvolleybalclinics te geven in het kader van het SchoolVolley+ project. Zij bezorgden vele kinderen een onvergetelijke ervaring.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×