Vind jij zitvolleybal leuk, maar heb je het nog nooit geprobeerd? Op zondag 20 oktober 2019 organiseert TeamNL op Papendal de elfde Paralympische Talentdag. Misschien heb jij wel talent voor zitvolleybal!

Tijdens deze dag nodigen we iedereen uit die talent voor sport heeft en beoordelen bondscoaches van verschillende zomersporten de potentie van deelnemende talenten. TeamNL en de sportbonden bieden de meest kansrijke sporters de mogelijkheid om direct in het programma van de nationale selectie opgenomen te worden. Een unieke kans dus! En voor 35 sporters heeft dit al geleid tot deelname aan een topsportprogramma van een bond. Dat zijn er maar liefst vier per Paralympische Talentdag. En daarvan namen 16 sporters deel aan de Paralympische Spelen in Rio, met het geweldige resultaat van vijf medailles!

Voor de Paralympische Spelen van 2024 en 2028 zijn wij daarom altijd op zoek naar nieuw talent. En wie zoeken wij voor de Paralympische Talentdag ? Sporters tussen de 12 en 35 jaar met een lichamelijke beperking, die sportief zijn en ambities in de sport hebben.

Voor specifiekere informatie zie www.paralympisch.nl/talentdag/profielparalympisch

Wat kan jij doen?
Ken jij iemand die aan het profiel hierboven voldoet? Wijs diegene dan op de Paralympische Talentdag en wie weet ben jij de scout die de volgende medaille voor Nederland binnensleept!

Hoe werkt het aanmelden?
Ben je of ken je een nieuw paralympisch talent, meld je dan aan via het formulier op
www.paralympisch.nl/talentdag/meldjeaan.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×