Talentteams spelen hun thuiswedstrijden voortaan in Ede

Talentteams spelen hun thuiswedstrijden voortaan in Ede

Zowel de dames als de heren van de Talentteams Papendal/Arnhem spelen dit seizoen hun thuiswedstrijden in de Van der Knaaphal in Ede. Dat is onderdeel van een convenant dat de Nevobo heeft gesloten met gemeente Ede en Sportservice Ede. Voor de dames eindigde het debuut in de nieuwe thuishal in een 3-0 nederlaag, de mannen van het Talentteam spelen woensdagavond hun eerste wedstrijd in het nieuwe onderkomen.

De beide coaches van de Talentteams, Avital Selinger (Dames) en Claudio Gewehr (Heren) zijn zeer te spreken over het spelen van de wedstrijden in de volledig uitgeruste topsporthal in Ede. Nadat vorig seizoen al een aantal wedstrijden in de Van der Knaaphal gespeeld werden, hebben de Talentteams dit seizoen definitief hun intrek genomen.

De eerste thuiswedstrijd in de nieuwe hal was voor de dames van Selinger duidelijk nog wennen. Tegen Springendal Set-Up '65 kwamen de talenten er niet aan te pas. Het werd 0-3 (15-25, 18-25, 7-25). De heren spelen op woensdagavond om 20.00 uur tegen Zaanstad hun eerste wedstrijd in de gemeente Ede.

De verplaatsing van de wedstrijden van de Talentteams naar Ede is onderdeel van een convenant dat de gemeente Ede, Sportservice Ede en de Nevobo hebben gesloten. De partijen hebben ook een plan opgesteld om volleybal in de gemeente verder te ontwikkelen.

Foto: FotoHoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×