Eredivisie Heren

Topduel in Apeldoorn: nummers twee en drie tegen elkaar

Er wordt morgenavond een interessante wedstrijd gespeeld in Apeldoorn. De nummers twee en drie van de eredivisie strijden tegen elkaar: Draisma Dynamo en Seesing Personeel Orion. Dynamo zal er voor het eigen publiek alles aan doen om te winnen en de tweede plek over te nemen. Zeker nadat ze een puntje verloren in Zwolle.

Draisma Dynamo zal in Omnisport Apeldoorn alles op alles zetten om de volle winst te pakken tegen Seesing Personeel Orion. Nadat Dynamo op bezoek bij Zwolle zich 'vergiste' in de strijdlust van de tegenstand en met 2-3 won maar wel een punt liet liggen, hebben ze wat goed te maken. De mannen van trainer Bas Hellinga zullen extra gretig zijn tegen Orion.

De wedstrijden tussen deze twee teams zijn nooit saai. Al jaren zijn ze flink aan elkaar gewaagd en nu is het verschil in de stand ook slechts 1 punt, in het voordeel van de Doetinchemse ploeg. Al moet gezegd worden dat Orion ook een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Orion toonde dit seizoen al aan dat het een stabiele ploeg is. Bij Dynamo kan dat nog een stuk beter. Zal de Apeldoornse ploeg tegen een andere topploeg wel het maximale uit zichzelf halen? Als dat lukt, gaat het een spannend duel worden en wordt het gegarandeerd genieten voor het thuispubliek.

Programma eredivisie heren

Zaterdag 11 november
20.00 uur: Draisma Dynamo - Seesing Personeel Orion
20.00 uur: SV Land Taurus - Vallei Prins
21.00 uur: Talent Team Papendal/Arnhem - Advisie/SSS

Zondag 12 november
Zaanstad - Inter Rijswijk

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×