In de Eredivisie Dames worden deze week, verspreid over dinsdag, woensdag en donderdag, vier wedstrijden gespeeld. Vanavond wordt de speelronde afgetrapt met een topper tussen Sliedrecht Sport en Apollo 8. Sliedrecht is de huidige koploper, Apollo 8 staat na zes rondes op de tweede plek.

In Borne ontvangt Apollo 8 vanavond Sliedrecht Sport. De twee teams die vorig seizoen tegenover elkaar stonden in de strijd om het landskampioenschap kennen geen perfecte start van het competitieseizoen. Zo verloor Sliedrecht onverwachts van Peelpush en moest Apollo 8 verlies incasseren tegen Booleans/VV Utrecht en Friso Sneek. Op dinsdagavond zijn er belangrijke punten te verdienen voor de topploegen. Het verschil tussen de vier teams in de bovenste helft van de ranglijst is namelijk klein: Sliedrecht is de huidige koploper met 14 punten, Apollo zit de ploeg op de hielen met 13 punten. Draisma Dynamo en Booleans/VV Utrecht hebben beiden 12 punten, maar speelden ook één wedstrijd minder.

VC Zwolle Topvolleybal ontvangt woensdagavond Visser Assen/Sudosa-Desto. Een dag later worden er nog twee wedstrijden gespeeld: Booleans/VV Utrecht speelt thuis tegen hekkensluiter ARBO Rotterdam/FAST en Peelpush neemt het op tegen Eurosped. De twee laatstgenoemde teams zijn allebei terug te vinden in de onderste regionen van de ranglijst. Eurosped staat momenteel op de tiende plek met drie punten uit vijf duels, Peelpush staat twee plekken hoger met zes punten.

Programma

1511 programma dames

Livestreams

Volg de wedstrijd live op de kanalen van volleybal.nl, via het programma van de vrouwen kom je bij de streams uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×