Eredivisie Heren

Trainer Pirovano neemt na seizoen afscheid bij Zaanstad

Het is weer tijd voor een volle eredivisie ronde, dit weekend komen alle teams in actie. Zaanstad gaat op bezoek bij Vallei Volleybal Prins, de twee onderste teams van de ranglijst tegen elkaar. Deze week maakte trainer/coach Vincent Pirovano bekend dat hij na dit seizoen afscheid neemt bij Zaanstad.

Pirovano zal er met zijn team alles aan doen om te zorgen voor handhaving in de eredivisie en dat zou een mooi afscheid zijn voor hem. Zaanstad zal de komende weken flink aan de bak moeten om dat te bewerkstelligen, om te beginnen vanavond tegen de hekkensluiter van de eredivisie: Vallei Volleybal Prins.

Over zijn afscheid is de trainer duidelijk: "Na vier jaar betrokken te zijn geweest bij het eerste herenteam van Zaanstad – eerst als assistent-trainer en vanaf januari 2016 als hoofdcoach – ben ik toe aan nieuwe uitdagingen”.

Hij kondigde nu al zijn afscheid aan zodat de club ruim de tijd heeft om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer. De Stichting Topvolleybal Zaanstad zal vanaf nu op zoek gaan naar een nieuwe trainer met de ambitie om Zaanstad verder te brengen naar een stabiele plek in de middenmoot van de eredivisie.

Programma eredivisie heren:

Vallei Volleybal Prins - Zaanstad
Advisie/SSS - Seesing Personeel Orion
Inter Rijswijk - Draisma Dynamo
Coniche Zwolle - SV Land Taurus

Zondag:
Abiant Lycurgus - Talent Team Papendal/Arnhem

Foto: Eric Visch

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×