Twee spetterende SBVC locaties; Vrouwenpolder & Egmond aan Zee

Twee spetterende SBVC locaties; Vrouwenpolder & Egmond aan Zee

Vrouwenpolder en Egmond aan Zee zijn de twee volgende edities die bekend worden gemaakt. Vrouwenpolder op 28 en 29 juli en Egmond aan Zee op 16 en 17 juni.

Grootste beachfeest van Nederland in Vrouwenpolder

Het strand in Vrouwenpolder is groot en heeft een prachtig uitzicht over de deltawerken. Niet voor niets dat Vrouwenpolder de laatste jaren is uitgegroeid tot het grootste van het Summer Beach Volleyball Circuit in Zeeland. In de omgeving zijn tal van mogelijkheden om te overnachten, zodat je ook de bijbehorende beachfeesten in de lokale strandtent “Brezand” mee kunt pakken. Dit jaar strijkt het SBVC neer in Vrouwenpolder op 28 en 29 juli, een weekend waar je je op het zand én op de dansvloer uit kunt leven! 😉

Beachen in Egmond aan Zee op 16 en 17 juni

Het Summer Beach Volleyball Circuit is dit jaar op 16 en 17 juni in Egmond aan Zee. Hier ligt het strand nog dicht bij de woonkern van de badplaats, waardoor je het beachen makkelijk kunt combineren met een tripje door het dorp zelf. Dus of je nu eet in strandtent ‘de Schelp’ of in het dorp zelf, je blijft in de buurt van de SBVC-beachvelden. 

Meer informatie over de edities; https://circuit.beachvolley.nl... 

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×