Beachvolleybal

Van der Ham en Vismans naar halve finale in Turkije

Jannes van der Ham en Sven Vismans hebben zich voor de halve finale geplaatst op de FIVB World Tour in Manavgat. In de Turkse badplaats wonnen de Nederlanders vandaag van Turkije, België en in de kwartfinale wederom van Turkije. In de halve finale van het 1-ster toernooi staan Van der Ham en Vismans zaterdagochtend tegenover de Brazilianen Oscar en Luciano.

Van der Ham en Vismans begonnen vanmorgen met hun tweede pouleduel tegen het Turkse duo Burak/Baytemur. Vol overtuiging wonnen de Nederlanders met 21-13 en 21-10. In de volgende ronde namen ze het de Belgen Vandecaveye en Vandecaveye. Weer werd er zonder al te veel problemen gewonnen, nu werd het 21-17 en 21-15 voor Van der Ham en Vismans.

In de kwartfinale stond er een mooie wedstrijd op het programma. De lokale favorieten, Ozdemir en Cebeci, gaven alles, maar moesten hun meerdere erkennen in de Nederlanders die vooral in de side-out erg sterk waren. Met 21-15 en 21-16 veroverden Van der Ham en Vismans een ticket voor de halve finale in Manavgat.

Morgenochtend staan de Nederlanders om 10.00 uur tegenover het de Brazilianen Oscar en Luciano. Voor Van der Ham en Vismans een ultieme kans op revanche, want donderdag verloren ze in de poule nog met 16-21 en 24-26 van de Brazilianen.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×