Marleen Ramond-van Iersel en Pleun Ypma hebben besloten samen verder te gaan als beachkoppel. Ze speelden de afgelopen maand al samen tijdens King of the Court in Utrecht en op het EK in Letland, waar ze de negende plaats behaalden. Van Iersel was na de breuk met Joy Stubbe op zoek naar een nieuwe partner.

Marleen van Iersel maakte maandagavond bekend dat zij in Pleun Ypma een nieuwe partner heeft gevonden. In haar Instagrampost schrijft ze dat ze het nu eindelijk bekend kan maken. “Ik kijk ernaar uit om het potentieel van ons team te ontdekken”, schrijft ze.

Voor Ypma betekent dit een terugkeer in het beachvolleybal op hoog niveau. Ze had op 12 maart bekendgemaakt een stapje terug te doen en haar gevoel te volgen, nieuwsgierig naar wat de wereld nog meer te bieden had naast een leven als topsporter.

Nu ze de samenwerking met Van Iersel aangaat, keert ze terug op het hoogste niveau. Ze schrijft zelf dat ze in de afgelopen maanden er veel ervaringen, mogelijkheden en plezier op haar pad zijn gekomen. “Nu is er nog een mooie kans, ik pak die aan met een nieuwe mindset en ik ga er zoveel mogelijk van genieten. De komende maanden ga ik keihard trainen op Tenerife en we gaan zo hard mogelijk werken als maar kan.”

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×