Christiaan Varenhorst is donderdag op de Gstaad Major in Zwitserland geblesseerd geraakt aan zijn enkel. De blokkeerder van Beachvolleybal Team Nederland ging door zijn enkel in het duel tegen de Venezolanen Carlos Rangel en Jose Gregorio Gomez. Christiaan Varenhorst en Jasper Bouter wonnen na de blessure nog wel het duel met 2-1, maar trekken zich vandaag terug uit het 5-sterren World Tour toernooi. Of Varenhorst in actie kan komen op het DELA EK Beachvolleybal is momenteel nog niet duidelijk.

Varenhorst en Bouter zijn op het DELA EK Beachvolleybal ingedeeld in poule H in Utrecht. De Nederlanders spelen maandag om 19.45 uur hun eerste wedstrijd tegen de Fransen Krou / Aye. Hun tweede pouleduel is dinsdag en hun derde pouleduel donderdag. De medische staf van BTN doet er alles aan om Varenhorst speelklaar te krijgen.

Het DELA EK Beachvolleybal wordt zondag geopend in Apeldoorn. De vier speelsteden zijn: Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Apeldoorn. Alle informatie over dit toernooi staat op deze pagina.

Enkel Christiaan Varenhorst
Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn