BTN Heren

Vijfde plek voor Nederlandse mannen in Brazilië

Een plek in de halve finale op het 4-sterren toernooi in Brazilië zat er gisteravond niet in voor de BTN-heren. Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen verloren in de kwartfinale nipt met 2-1 van het Braziliaanse duo Vitor Felipe/Guto en moesten genoegen nemen met de vijfde plek. Ook Jasper Bouter en Christiaan Varenhorst werden in de kwarfinale uitgeschakeld, ze verloren van

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen stonden in de kwartfinale tegenover een van de lokale favorieten, het sterke Braziliaanse team Vitor Felipe/Guto Op het strand van Itapema verloren de Nederlandse mannen de eerste set met 18-21.

In de tweede set konden de BTN-heren wel het verschil maken op de belangrijke momenten, ze trokken de set met solide spel naar zich toe en wonnen met 21-18. De beslissende derde set om een plek in de halve finale werd extreem spannend. Uiteindelijk won Brazilië voor het eigen publiek met 13-15 en eindigde het toernooi voor Brouwer en Meeuwsen.

Ook het andere team van BTN verloor de kwartfinale. Jasper Bouter en Christiaan Varenhorst verloren met 19-21 en 14-21 van de sterke polen Kantor en Losiak. Allebei de teams moesten dus genoegen nemen met de vijfde plek.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×