Volleybaldirect Open

Ruim 400 teams doen mee aan voorronde Volleybaldirect Open (NOJK)

De Volleybaldirect Open (NOJK) staat bijna voor de deur. Na alle feesten van sinterklaas, kerst en oud en nieuw zullen 415 Jeugdteams, verdeeld over 27 sporthallen, het nieuwe jaar volleyballend inluiden op zaterdag 6 januari 2018.

Circa 4500 jeugdspelers verdedigen die dag de eer van in totaal 159 verschillende volleybalclubs tijdens de Volleybaldirect Open 2018 (NOJK). Acht verenigingen schreven zich in op alle acht categorieën van hét volleybal jeugdkampioenschap van Nederland.

Na bijna 800 wedstrijden is op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar duidelijk welke teams doorgaan naar de halve finales op 17 februari. De finaleronde staat gepland op zaterdag 31 maart. De finales worden dit jaar gespeeld in zalen in de regio West. Nadere informatie zal hier over volgen.

27 Verenigingen organiseren de NOJK voorrondes in de thuishal! De ongeveer 275 officials zullen er zorg voor dragen dat op alle speellocaties de organisatie zo soepel mogelijk verloopt. Klik hier voor alle informatie van de Volleybaldirect open. Graag tot ziens bij de Volleybaldirect Open 2017!

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×