De Nevobo meldt met trots dat Volleybaldirect de komende vier jaar de officiële leverancier wordt voor Gala ballen, ballentassen en ballenkarren. De Nieuwegeinse onderneming zal in ieder geval tot 1 april 2021 de volleybalbond op allerlei manieren ondersteunen.

Volleybaldirect.nl is een begrip in volleyballend Nederland. Volleyballers en verenigingen weten al jaren hun weg te vinden naar deze veelzijdige webshop. Daarnaast is Volleybaldirect vaak fysiek aanwezig bij grote Nevobo evenementen en gaat het bedrijf voorafgaand aan het nieuwe competitieseizoen bij veel verenigingen langs om spelers van nieuwe schoenen etc. te voorzien.

De komende jaren zal Volleybaldirect zich nog nadrukkelijker manifesteren in volleyballend Nederland. Volleybaldirect zal Gala ballen gaan leveren voor tal van Nevoboteams- en competities zoals de RTC’s, de Talent Teams en de Eredivisie Beachvolleybal Tour. De komende maanden zal meer bekend worden gemaakt over de samenwerking tussen Volleybaldirect en de Nevobo.

“Wij zijn ontzettend blij dat we vanaf 1 april 2017 de titel official supplier van Nevobo mogen voeren”, vertelt eigenaar Mark Meuleman van Volleybaldirect. “Het is voor ons een erkenning dat een gewaardeerde bond als de Nevobo een langdurige samenwerking met ons aangaat. Wij bieden in onze webshop producten aan voor alle volleyballers, van de breedte tot de top. Volleyballers beleven hun sport zeer gepassioneerd en daar leveren wij graag een serieuze bijdrage aan.”

Afscheid Eilers Sport

Tot en met maart 2017 werkte de Nevobo prettig samen met Eilers Sport uit Zoeterwoude-Rijndijk. Eilers Sport ondersteunde de Nevobo en haar (nationale) teams tientallen jaren. De Nevobo kijkt terug op een mooie samenwerking en is Eilers Sport dankbaar voor de trouwe partnerschap en de langdurige ondersteuning van het Nederlandse volleybal. 

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn