Het is weer weekend! Dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Volleybytes. In deze editie blikken we terug op de Beach Tour Pro Finals. Verder is het bij Simplex / SSS niet altijd veilig voor ballenvangers. Dit en meer lees je hieronder!

Goed nieuws
Het duo Stam/Schoon heeft een prachtige derde plek weten te bemachtigen in de Beach Pro Tour Finals in Doha. Swipe voor een kleine inkijk in die wedstrijd. Het hele verslag lees je hier.

Precisiewerk
Soms gaat het om de details. Na een lange rally waarin hard wordt gewerkt maakt dit bekeken balletje een punt voor Djopzz VC Zwolle Topvolleybal. Of was het toch per ongeluk?

Blijven opletten
Bij Simplex / SSS moet je goed opzoek gaan naar een veilige plek: je kan zo een bal in je gezicht krijgen. Ook al gaan we er maar van uit dat het zonder opzet was.

Viral op TikTok
Rick van der Sluijs gaat viral op TikTok! De spelverdeler van Sliedrecht maakte in de wedstrijd tegen Simplex SSS dit mooie punt. Intussen hebben al meer dan 2.000.000 mensen de video gezien. Gaaf!

Tips voor de serveerders onder ons
Weten hoe je beter kan serveren? Stefan Boermans legt in een paar overzichtelijke stappen uit hoe jij een goede service neerzet op het zand.

Foto: Fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn