Heb jij al vakantie? In de volleybalwereld is het zeker niet rustig, er is deze week weer van alles gebeurd! In deze nieuwe Volleybytes lees je onder andere over nieuwe talenten, een welkom thuis-feestje en een kijktip.

Andere talenten?
Regio Zwolle Volleybal begint volgende week met de voorbereidingen voor het nieuwe Eredivisie-seizoen. Deze foto’s laten echter zien dat het team ook wel wat andere talenten in huis heeft! Stilzitten tijdens de vakantie is voor de speelsters blijkbaar geen optie… 😉

Welcome home!
Katja & Raïsa waren gisteren te gast op het Olympic Festival in Scheveningen. Ben jij ook al langs geweest? Je hebt alleen dit weekend nog! Morgen organiseert de Nevobo samen met de Beachvolleybalschool nog gave activiteiten, dus koop snel je tickets hier!

Foto: Tim Buitenhuis

Katja Raïsa Olympic Festival 05 08 21 Tim Buitenhuis

Toch nog maar een keer de wekker zetten…
De Olympische Spelen zijn bijna ten einde, maar er staan nog wel wat gave volleybalwedstrijden op het programma! Zo wordt vannacht om 4.30u de beachvolleybalfinale tussen Noorwegen en Rusland gespeeld, en worden de medailles in het zaaltoernooi ook nog verdeeld. Check de website van de FIVB voor de uitslagen en het programma!

'De overwinning van de eeuw'
Heb jij hem al gezien? Afgelopen woensdag werd de mini-documentaire 'De overwinning van de eeuw' gelanceerd. In de video blikken sportfans en bekende Nederlanders, zoals Mart Smeets, terug op het historische moment. Met andere woorden: perfect filmpje voor de vrijdagavond!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
De Olympische Spelen verliepen voor onze Nederlandse beachduo's niet helemaal volgens plan. Gelukkig staat het volgende toernooi alweer voor de deur! Aankomende woensdag start het EK Beach in Wenen, het gave (ietwat bekende 😉) stadion staat al klaar! Toevallig op vakantie in Oostenrijk? Je kan tickets kopen, check snel deze link!

Kijk hier voor mee informatie over het toernooi.

Krattiger & Breer weer van de partij
Was jij vorig jaar aanwezig bij King of the Court in Utrecht? Dan ken je deze twee vast nog wel! Het Zwitserse duo won de editie in Utrecht in 2020, maar ook dit jaar strijden ze weer voor de kroon. Koop hier je tickets!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn