Een nieuwe week, een nieuwe Volleybytes! Er is weer veel gebeurd in de volleybalwereld, maar na het lezen van dit artikel ben je weer helemaal op de hoogte. Deze week onder andere: een carrièreswitch voor Celeste Plak, een aanstormend talent en toch nog een kampioen!

Yvon Beliën vs. Anne Buijs
Throwback time, Yvon Beliën deelde deze week onderstaande video op Instagram. Tijdens een wedstrijd kunnen de emoties hoog oplopen, natuurlijk deed Yvon dit per ongeluk en kunnen beide dames er hard om lachen!

Terug in de tijd met #Smashback
Met #Smashback beleef je historische wedstrijden opnieuw op volleybal.nl! Elke week wordt er een topwedstrijd uitgezonden, waarbij spelers/speelsters meekijken en hun ervaringen delen! Bekijk hieronder alvast een voorproefje van de eerste aflevering op zaterdag 25 april om 20:00 uur! Meer informatie? Lees hier meer!

"To all of the fans out there, thank you from the bottom of my heart"
Jamie Morrison geeft jullie een groot compliment, volgens hem zijn de Nederlandse fans de beste ter wereld!

Aanstormend talent!
Hoelahoepen en volleyballen tegelijk? Geen probleem! De pas zeven-jarige Mara laat zien wat ze in huis heeft. Dat belooft wat voor de toekomst!

10x set-up voor een megasmash!
Wow! 10 perfecte set-ups en een mooie aanval. Dat is pas teamwork!

Competitie zonder kampioenen: 'We missen het gouden randje'
Door de maatregelen rondom het coronavirus en de afgelasting van de competitie werden veel teams geen kampioen dit jaar. Heel vervelend natuurlijk, want je hebt er hard voor gewerkt. EditieNL ging langs bij USV Protos Dames 1 om ze alsnog te verrassen met een beker! Kijk hier naar hun reactie!

Celeste Plak ‘heeft haar handen vol’ aan nieuwe bijbaantje
Carrièreswitch voor Celeste Plak? Afgelopen week was ze op een boerderij en liet ze zien dat ze meerdere talenten heeft! Bekijk haar ervaringen in onderstaande video!

Heb jij zelf nog een leuke video? Deel hem met ons via Facebook, Instagram of Twitter!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn