Heb je het idee dat je wat gemist hebt deze week? Geen zorgen! In Volleybytes zetten we de leukste social posts op een rijtje. Deze week: De mooiste sportwedstrijd aller tijden, volleybal vs basketbal en de Volleybaldames zoeken het zand op.

Olympische finale van 1996 genomineerd voor ‘Mooiste Wedstrijd Ooit’

NOS Langs de Lijn nomineerde afgelopen week de wedstrijd Nederland – Italië, in de Olympische finale van 1996, voor ‘Mooiste Wedstrijd Ooit

Hier kun je nog stemmen tot zondag 14 juni. Ga jij stemmen?

Volleybaldames zoeken het zand op

Omdat de Volleybaldames nog niet binnen mogen trainen, komen een aantal van hen in actie op de beachvolleybalvelden van Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Onder andere Celeste Plak, Anne Buijs en Marit Jaspers trainden mee met de Nederlandse beach toppers van BTN.

Train mee met Sliedrecht heren 1

De trainer van Sliedrecht heren 1 stelt elke maandag zijn buitentraining open voor fanatieke volleyballers! Heb je altijd al eens een work-out op topniveau willen doen? Dan is dit je kans! Check de video voor meer informatie

Volleybal versus basketbal?

Dat volleyballers en basketballers heel hoog kunnen springen weten we, maar wat zou er gebeuen als je beide disciplines in één wedstrijd tegenover elkaar zet? Bekijk de video hieronder om er achter te komen!

Een nieuwe teamgenoot voor Kiara

Kiara, de volleyballende hond van de Volleyball Vikings heeft deze week een nieuwe teamgenoot gevonden! Samen zijn ze een goed duo, want haar nieuwe partner verzorgt de aanval! Check het hieronder.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn